header banner
Default

MobilePay: For at bruge vores app kan vi måske kræve betaling - registrer dk


Er du klar til at skulle betale for MobilePay? – Det kan snart komme til at ske, hvis underskudet i app’en skal fjernes.

VIDEO: Gør det meget, meget nemt at samle penge ind med MobilePay 🤸‍♀️
MobilePay

MobilePay overvejer at indføre betalinger for at bruge deres populære tjeneste i Danmark, ifølge en artikel i Børsen. Siden MobilePay blev lanceret for ti år siden, har det været gratis at bruge tjenesten til at dele regninger og overføre penge. Men med et massivt underskud på 342 millioner kroner i 2022, frygter MobilePay-ledelsen, at de er nødt til at indføre betalinger for at overleve.

Claus Bunkenborg, topchefen i MobilePay, er bekymret for, at indførelsen af betalinger vil føre til, at færre vil bruge tjenesten. Han overvejer derfor en model, der minder om Spotify, hvor nogle dele af tjenesten er gratis, mens man skal betale for den fulde pakke.

Det er især de private overførsler, hvor venner overfører penge til hinanden, der er dyre for MobilePay. MobilePay har længe kørt med underskud, og i 2022 lød underskuddet på 342 millioner kroner. Selskabet forventer ikke, at deres regnskab vil ændre sig markant i år. Tidligere på året lukkede Mobilepay også deres app WeShare, da den ikke blev brugt nok.

MobilePay blev grundlagt i 2013 af Danske Bank og har været en populær tjeneste blandt danskerne, der har gjort det nemt at dele regninger og overføre penge. I dag er selskabet bag norsk, og nu må brugerne måske snart betale for tjenesten, hvis Mobilepay skal overleve.

Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.

Sources


Article information

Author: Andrea Aguilar

Last Updated: 1698681122

Views: 816

Rating: 4.6 / 5 (67 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Andrea Aguilar

Birthday: 1924-03-17

Address: 27310 Matthew Crescent, Arnoldstad, NV 12829

Phone: +4438829412465647

Job: Chemist

Hobby: Cycling, Ice Skating, Skiing, Scuba Diving, Woodworking, Astronomy, Skydiving

Introduction: My name is Andrea Aguilar, I am a venturesome, accessible, spirited, important, cherished, esteemed, sincere person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.