header banner
Default

Crypto Mining Simulator adlı bir kripto para madenciliği oyunu piyasaya sürüldü


Tam Boyutta Gör

Bitcoin'in değerindeki son düşüşe rağmen kripto para birimlerinin popülaritesi hala en yüksek seviyede. Bu trendi fırsata çevirmek iseteyen Stanislaw Dev isimli bir geliştirici, kendi kripto para madencilik çiftliğinizi kurabileceğiniz bir oyun çıkardı.

Steam'de satışa sunulan Crypto Mining Simulator, benzersiz mekaniğe sahip gerçekçi bir madencilik simülatörü olarak tanımlanıyor. Açıklamaya bakılırsa oyun, kullanıcıları madencilik süreciyle ayrıntılı olarak tanıştırmak üzerine kurulu.

Tam Boyutta Gör

Güncel ekran kartı modelleri var

Crypto Mining Simulator ile binlerce ekran kartını bir araya getirerek kendi kripto para madencilik çifliğinizi kurabileceksiniz. Oyunda güncel ekran kartı modellerinin yanı sıra işlemci, anakart, RAM, Power Supply ve SSD gibi çok sayıda bileşenler yer alıyor.

Tam Boyutta Gör

Crypto Mining Simulator şu anda Steam'de %20 indirimle 14.80 TL fiyatla satılıyor. Ancak özel promosyonun geçerlilik süresi 1 Mayıs'ta sona erecek. Bu tarihten sonra oyunun fiyatı 18.50 TL'ye yükselecek. Madencilik simülatörünün tanıtım videosunu aşağıda görebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

Sources


Article information

Author: Cody Wilson

Last Updated: 1700069403

Views: 661

Rating: 3.9 / 5 (97 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cody Wilson

Birthday: 1987-02-20

Address: 588 Eugene View, Port Scott, HI 44314

Phone: +4061954131314627

Job: Carpenter

Hobby: Bowling, Stargazing, Badminton, Playing Guitar, Painting, Horseback Riding, Surfing

Introduction: My name is Cody Wilson, I am a welcoming, dazzling, vibrant, accomplished, spirited, unwavering, cherished person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.