header banner
Default

Bu Ay Okunması Gereken 5 Altcoin


Popüler analist Michael van de Poppe (Crypto Michael), bugün bir video paylaşarak; Ağustos ayında takip edilmesi gereken 5 altcoin’i açıkladı.

Top 5 Crypto Altcoins to Trade In August!

Check it here:https://t.co/M91lOIJDfj

Full TA on 5 altcoins that I'm watching mainly in the coming period.

What are a few?

I'm definitely watching $LTO & $QLC.

The rest? Check the vid!

Enjoy and please subscribe!#CRYPTO

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) August 6, 2020

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bilindiği üzere son birkaç haftadır altcoin piyasasında ciddi bir canlanma var. Yatırımcılar da bunu fırsat bilerek, altcoin’lere yönelmek için araştırmalar yapıyor. Peki Crypto Michael’in paylaştığı altcoin’ler neler?

Celer Network

VIDEO: 4 HAFTADA %60!?🚀ŞUBAT AYINDA YAKINDAN TAKİP EDİLMESİ GEREKEN 5 ALTCOİN AÇIKLANDI!🔥GÜÇLÜ SEPET GELDİ🚀
Kriptograt

Celer Network, CoinMarketCap verilerine göre şu an piyasada 188. sırada yer alıyor. Kripto para birimi kendisini ‘zincir dışı ölçekleme teknikleri ve teşvik uyumlu kripto ekonomi ile internet ölçeğinde hızlı, kullanımı kolay, düşük maliyetli ve güvenli blockchain uygulamaları oluşturmak için katman-2 ölçeklendirme platformu’ olarak tanımlıyor.

Kripto para birimi yazının yazıldığı sırada 0,007292 dolardan işlem görüyordu. Kripto para birimi son 24 saatte yatırımcısına %7 oranında kazanç sağladı.

LTO Network (LTO)

VIDEO: HER ALTCOIN SEPETİNDE BULUNMASI GEREKEN 5 ALTCOIN! 2024-2025 ALTCOIN RALLİSİ #altcoin #altcoinsepet
Marzell Crypto (Türkçe)

LTO Network, piyasada 312. Sırada yer alıyor. LTO Network, İşletmeler Arası işlevsellikler sunan karma bir blockchain platformu olarak tanımlanıyor. Kripto para birimi yazının yazıldığı sırada 0,086438 dolardan işlem görüyordu. LTO son 24 saatte %17.39 oranında yükseliş yakaldı.

QLC Chain

VIDEO: ALIM NOKTASINDA OLAN 5 ALTCOİN! // BİTCOİN, PEPE, SOL, REEF, SAND, ALİCE COİN ANALİZ!
Dedektif Kripto

Crypto Michael’in dikkat edilmesi gereken olarak nitelendirdiği bir diğer kripto para birimi ise QLC Chain. QLC Chain, Hizmet Olarak Ağ / Network-as-a-Service (NaaS) için yeni nesil halka açık zincir olmayı hedefliyor. Kendini, gömülü telekom hizmeti yeteneklerine sahip çok boyutlu blok kafes yapılı bir defter olarak tanımlıyor. 523. sırada bulunan kripto para birimi yazının yazıldığı sırada 0,031466 dolardan işlem görüyordu.

Ankr

VIDEO: YÜKSELİŞE HAZIR 5 ALTCOİN! // BİTCOİN, SOL, AVAX, PEPE, AUCTİON COİN ANALİZ!
Dedektif Kripto

153. sırada yer alan Ankr, cihazlarda ve veri merkezlerinde bilgi işlem kaynaklarından yararlanmayı kendisine hedef olarak belirleyen bir platform. Ankr, son 24 saat içerisinde yüzde 16 civarında artış yaşayarak 0,006908 dolardan işlem görmeye başladı. Kripto para birimi hakkında konuşan analist, Ankr’ın daha da yükseleceğini dile getirdi.

DMM: Governance (DMG)

VIDEO: Bu Küçük Altcoinler 2024’te Onlarca X Yapacak
Emir Şahin

DMG, son 24 saatte yüzde 3 oranında artış yaşadı. Kripto para birimi piyasada 2109. Sırada yer alıyor. DeFi Para Piyasası (DMM), zincirde temsil edilen gerçek dünya varlıklarının da desteğiyle herkese para birimi üzerinden faiz kazanma yetkisi veriyor. Kripto para birimi yazının yazıldığı sırada 1.28 dolardan işlem görüyordu.

Sources


Article information

Author: Kimberly Williams

Last Updated: 1698889322

Views: 905

Rating: 4.1 / 5 (104 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberly Williams

Birthday: 1917-08-07

Address: USCGC Powell, FPO AP 87735

Phone: +3566182296341712

Job: Article Writer

Hobby: Coin Collecting, Surfing, Swimming, Hiking, Chess, Reading, Chocolate Making

Introduction: My name is Kimberly Williams, I am a transparent, intrepid, Colorful, multicolored, bold, rare, accomplished person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.