header banner
Default

Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi markalar ve modeller


17.02.2023 17:58 | Son Güncelleme:

Listeye Ekle

TAKİP ET

Daire testereler uzun ömürlü cihazlar olsa da zaman zaman bıçaklarını yenilemek gerekebiliyor. Piyasada birbirinden farklı onlarca daire testere bıçağı satıcısı olsa da alışveriş yapmadan önce iyi bir araştırma yapmakta fayda var. Seçeceğiniz daire testere bıçağının kalitesine göre testerenizin kullanım süresi uzayıp kısalabiliyor. ''En iyi testere bıçağı hangisi?'' sorusunun cevabını almanıza yardımcı olacak ürünleri sizin için bir araya getirdik.

1. Ahşap kesmek için en iyi seçimlerden: Bosch Daire Testere Bıçağı Gri SK5 Çelik!

VIDEO: Daire Testere Çeşitleri ni Tanıyalım
Zaman Buldukca Hobi

Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi daire testere bıçağı ve markaları

Eğer daire testereler ile ilgilenmeye yeni başladıysanız ya da size kolay kullanım sağlayacak bir ürün arıyorsanız Bosch Daire Testere Bıçakları iyi bir seçenek olabilir. Güçlü kesim özelliği olan bu bıçaklar sadece yumuşak ahşapta değil, sert zeminde de çalışma özelliği gösterdiği için birçok farklı alanda kullanılabiliyor. SK5 çelikten üretilmiş olması da bıçağın kırılma ihtimalini azaltıyor. Bu özelliği ile olası iş kazalarının önüne geçen Bosch, daire testere bıçaklarının kullanımında tüketicilere kolaylık sağlıyor.

Ürünü İncele

2. Son derece pratik bir alternatif: FREUD Daire Testere Bıçağı Sunta Kesme Çizici Testeresi

VIDEO: Festool testere bıçakları | EL DAİRE, GÖNYE VE TEZGAHLI TESTERELER İÇİN (TR)
Festool International

Adsız tasarım - 2023-02-21T101005.295

''Daire testere bıçağı nasıl takılır?'', ''Daire testere bıçağı değişimi nasıl yapılır?'' sorularının cevabını merak ediyor olabilirsiniz. Bu işlem aslında oldukça basit. Öncelikle daire testere bıçağını değiştirmeden testerenin fişini çıkarmış olduğunuzdan emin olmalısınız. Testerenin yan kısımdaki kilit düğmesine bastığınızda testerenin mil kısmını kilitlemiş oluyorsunuz. Bu aşamadan sonra bıçağın orta kısmındaki pedalı çevirerek bıçağı testereden çıkarabilir ve yerine yeni bıçağı takarak pedalı çevirip bıçağı testereye sabitleyebilirsiniz. Freud markası, size bu işlemi oldukça az uygulatacakmış gibi dursa da her aşamada dikkati elden bırakmamakta fayda var.

Ürünü İncele

3. "Daire testereler sadece ahşap keser!'' düşüncesine son: Bosch Expert Serisi Alüminyum İçin Daire Testere Bıçağı

VIDEO: Daire Testereyi böyle kullanın - Basit İcatlar
Basit İcatlar

Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi daire testere bıçağı ve markaları

Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Halk arasında daire testerenin sadece ahşap kesebileceğine dair bir düşünce olsa da Bosch markasının Expert Daire Testere Bıçağı tüm algıları yıkmış gibi duruyor. İçerisinde metal bulunmayan tüm çelikleri kesebilen bu daire testere bıçağı, plastikleri kesmede dahi kullanılabiliyor. Genellikle alüminyum kesiminde tercih edilen Expert bıçaklar, hafif olmaları nedeniyle kullanım esnasında herhangi bir zorluk yaşanmasına engel oluyor. Bosch, Expert serisine ait olan bıçakları için uzun vadeli kullanım garantisi veriyor. Bu durum sürekli olarak bıçak değiştirmenizin ya da yeni bıçaklar almanızın önüne geçiyor.

Ürünü İncele

4. Hayallerini daha fazla ertelemek istemeyenlere: PROXXON 28017 Daire Testere Bıçağı

VIDEO: Bosch 216mm Daire Testere Bıçakları Kıyaslama, Optiline, Expert ve Best For Wood Bıçaklar GTS635-216
Metin Menteşe

Adsız tasarım - 2023-02-21T101044.031

El yapımı ürünlerle ilgilenmek uzun süredir yapmak istediğiniz bir şeyse fakat bunu yapacak cesareti kendinizde bulamıyorsanız şimdi bunu gerçekleştirmenin tam zamanı! Daire testere bıçağında bilinen markalar arasında yer alan Proxxon'a ait daire testere bıçağı, daire testere kullanma konusunda henüz kendine yeterince güvenemeyen kişiler için oldukça iyi bir seçenek. Pek çok üründe kullanabileceğiniz bu bıçak, uzun süre ilk günkü kesiciliğini koruyor. Bırakın, kullandığınız daire testere bıçağı size en iyi hizmeti sunsun, siz de içinizdeki yeteneği keyifli bir şekilde keşfedin.

Ürünü İncele

5. Her daire testereye uygun ölçüde bıçaklar: Bosch Professional Daire Testere Bıçağı

VIDEO: Bu Dekupaj Numarasını Çok Az Kişi Biliyor | Dekupaj Testeresi ile Nasıl Ağaç Kesilir
İbrahim Yıldız

Adsız tasarım - 2023-02-21T101112.962

Daire testere bıçakları, kullanım alanına göre farklılık gösterebiliyor. Testereniz için en doğru bıçağı almak istediğinizde devreye daire testere bıçağı ölçüleri giriyor. 140, 160, 165 milimetre gibi ölçülerle belirtilen bıçaklar, markalara göre farklı sınıflandırılabiliyor. Bıçağınızı almadan önce testereniz ile birebir uyumlu olduğunu kontrol etmeniz büyük önem taşıyor. Bosch Professional serisi, birbirinden farklı ölçüdeki daire testereler için oldukça geniş seçenekler sunuyor. Böylece testereniz için en uygun bıçağı bulmanız kolaylaşıyor.

Ürünü İncele

6. Yumuşak ahşap için ilaç gibi gelecek bir daire testere bıçağı: ProSaw!

VIDEO: Daire Testere Kesim İstasyonu - Circular Saw Miter Cutting Station - Makita HS7601
Organik Yaşam

Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi daire testere bıçağı ve markaları

Daire testere bıçağı çeşitlerine baktığınızda birbirinden farklı onlarca bıçak görebilirsiniz. Bu bıçakların böyle çeşitlenmesindeki en büyük etken genellikle kullanıldıkları alanlar. Bazı bıçaklar sert zeminlerde daha iyi iş çıkarırken bazıları da yumuşak zeminler için daha başarılı. Bu ayrımı yaptıktan sonra daire testere bıçak özelliklerini daha doğru şekilde ayırt edebilirsiniz. Eğer yumuşak ahşap ile çalışmayı daha çok seviyorsanız ProSaw markasının bu bıçağını denemenizi öneriyoruz. Ahşabın parçalanma tehlikesinin olmadığı bu daire testere bıçağı ile yaptıklarınızın en iyisini ortaya koyacaksınız.

Ürünü İncele

7. Daire testerenizi yormayan ve tutuş kolaylığı sağlayan bir bıçak: Hitachi Wood!

VIDEO: Bosch Professional ile Eğitim: GKS 185-LI Daire Testere - GST 185-LI Dekupaj Testere
Bosch Professional Turkiye

Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi daire testere bıçağı ve markaları

''En iyi daire testere bıçağı hangisi?'' diye düşünüyor olabilirsiniz. Bu soruya tek bir isim ile cevap vermek oldukça zor olsa da en tanınmış markaların bıçaklarına karşı güçlü bir rakip olan daire testere bıçağı Hitachi Wood ile tanışmalısınız. Daire testerenin ve bu testerede kullanılan bıçağın uyumlu olması oldukça önemli. Ergonomik olarak denge teknolojisi ile üretilmiş olan Hitachi Wood, testereniz için aradığınız bıçak olabilir. Kesilen zemin ne kadar pürüzlü olursa olsun testerenizin sarsılmasını engelleyen bu bıçak, kullanım esnasında sizi memnun edecek.

Ürünü İncele

8. Alüminyum için daire testere bıçağı tavsiye edenlerin ortak fikri: Bosch Eco Alüminyum İçin Daire Testere

VIDEO: Daire Testere Ağzı Elmasdüşüncelerinizi Yorumlar Kısmında Belirtiniz .✅👍#machining #machinist
machining engineering solution

Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi daire testere bıçağı ve markaları

Daire testere bıçağı arayışı içinde olanların dikkat ettikleri pek çok nokta olsa da kullanım kolaylığı bu listenin en başında yer alıyor. Testerenin kullanımı esnasında takılan bıçağın hem testereyi hem de sizi yormaması gerekiyor. Bazı bıçaklar düz bir zemini keserken bile titreme yapabiliyor, bu da ciddi sorunlara yol açıyor. Testerenin zeminde titreme ya da sarsma yapmaması için bıçak seçimi yaparken iyi bir araştırma yapmak gerekiyor. Bosch Eco, ürünlerini tüketicilere sunarken taşlanmış bıçak dişleri ile sorunsuz bir kullanım garantisi veriyor. Hangi daire testere olursa olsun bıçak dişleri ile titreme sorunu ortadan kalkıyor.

Ürünü İncele

9. Freud LU3D 0600 ile aşırı ısınma problemini ortadan kaldırmaya var mısınız?

VIDEO: Nakit Para Buldum / Sandık Dolusu Para
Usta Defineci

Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi daire testere bıçağı ve markaları

Aşırı ısınma problemi genel olarak elektrikli olan bütün aletlerde yaşanabilen bir sorun. Bu durumu ortadan kaldırmak için alınabilecek birkaç önlem olsa da maalesef kalıcı bir tedbir bulmak oldukça zor. Daire testerelerdeki ısınma problemi, bıçağın zemine olan sürtünmesinden kaynaklanıyor. Freud LU3D 0600, aşırı ısınma sorununun üzerinde durarak bunu ortadan kaldıracak bir daire testere bıçağı olma özelliği gösteriyor. Bıçaklarında ısı yalıtımı kullanan marka, fazla sürtünmenin önüne geçerek ısı sorununu yok ediyor ve saatlerce çalışan daire testereler bile aşırı ısınma durumu ile karşılaşmıyor. Bu sayede yaşanabilecek bir elektrik probleminin de önüne geçilmiş oluyor.

Ürünü İncele

10. Daire testere kullananların yüksek gürültü problemini ortadan kaldıran bir bıçak: Bosch Optiline Wood Daire Testere Bıçağı

VIDEO: 5 Dakikada Jilet Gibi 3 Bıçak Bileme Yöntemi!
Professional Tamirci

Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi daire testere bıçağı ve markaları

Daire testere kullanmak şimdilerde oldukça popüler. Fakat testerenin kullanımı esnasında oluşan yüksek gürültü, kimi zaman rahatsızlık verebiliyor. Bu gürültü tam olarak yok edilemese de kullanılan daire testere bıçağı ile sesi en az seviyeye indirebilmek mümkün. Gürültü sorununu ortadan kaldırmak için harekete geçen Bosch, Optiline Wood serisi ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Taşlanmış bıçak dişleri ahşap zeminde oldukça hızlı ve pürüzsüz hareket ederek sesi minimum seviyeye indiriyor, size de sakinliğin tadını çıkarmak kalıyor. Üstelik Bosch sayesinde daire testere bıçak değişimi yapmak da son derece kolay.

Ürünü İncele

11. Yaptığınız işler hep güvenli: KWB Easy-Cut Dairesel Testere Bıçağı El Daire Testeresi

VIDEO: Making a simple table saw / Homemade table saw part 1 / Tezgah testere yapımı
Celal Ünal

Adsız tasarım - 2023-02-21T101204.027

Yeteneklerinizi kullanarak ve ufak aletlerden yardım alarak ortaya paha biçilemez ürünler çıkarmanız oldukça kıymetli. Bir şey üretmek, insanda tarifsiz duygular oluşturuyor. Bu hisler böylesine kıymetliyken küçük bir güvenlik ihmali sonucu yaşayabileceğiniz kazaları da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Easy-Cut Dairesel Testere Bıçağı El Daire Testeresi, kesme işlerinizi güvenle gerçekleştirmenize yardımcı olacak bir ürün. Hassas ve temiz bir kesim sunan model; sunta, çivili inşaat kerestesi, metal ve alüminyum profillerin yanı sıra plastikler için uygun.

Ürünü İncele

12. Bosch Expert for Wood ile büyük işler başarmak küçük bir adıma bakıyor!

VIDEO: Making a Benchtop Jointer - Planya Tezgahı Yapımı
Gökmen ALTUNTAŞ

Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi daire testere bıçağı ve markaları

Daire testereler, farklı kalınlıktaki malzemeleri kesmek için tasarlanan aletler. Bu noktada testerenin gücü önemli olsa da tek başına yeterli değil. Bazen normal ölçülerden daha kalın ahşapları kesebilmek için bu amaçla tasarlanmış daire testere bıçaklarından yardım alabilirsiniz. Buna en iyi örneklerden biri, Expert for Wood Daire Testere Bıçağı. Bu bıçaklar, yaygın olarak kullanılan daire testere bıçaklarından çok daha kalın ve iri dişlere sahip. İri dişleri sayesinde oldukça basınçlı bir kesim imkânı sunan bu bıçaklar, büyük işler yapmak isteyen testere kullanıcılarının gözdesi durumunda.

Ürünü İncele

13. Hızlı ve keskin: LAOJIA Ahşap Testere Bıçağı TCT Ahşap Kesici

VIDEO: Daire Testere Tezgahı nasıl yapılır
GreenSaw

Adsız tasarım - 2023-02-21T101245.999

LAOJIA Ahşap Testere Bıçağı TCT Ahşap Kesici, ahşap kesimlerinde kullanabileceğiniz en iyi bıçaklar arasında yer alıyor. Testerenize uygun ölçülere sahip testere bıçağı ile işlerinizi hızlıca halledebilirsiniz. Eğer testere bıçağınızın köreldiğini düşünüyorsanız onu değiştirebilir ya da bileyebilirsiniz. Peki, daire testere bıçağı nasıl bilenir? Disk elmas denilen ve bıçak zımparası olarak bilenen bir alet ile bıçaklarınızı bileyebilirsiniz. Bu işlemi yaparken oluşabilecek tehlikelerden korunmak için bir gözlük takmayı da ihmal etmemelisiniz. Kaliteli ahşap testere serisindeki gibi büyük dişli bıçaklar, bileme işleminin daha az yapılmasını sağlayabilir.

Ürünü İncele

14. Az enerji, yüksek güç: Bosch Multi Material Daire Testere Bıçağı

VIDEO: Matkaptan evde tezgah testere yapımı - Basit İcatlar
Basit İcatlar

Adsız tasarım - 2023-02-21T101315.043

Elektrikli aletler hepimizin kurtarıcısı olsa da çevre dostu yanımızdan hiçbir zaman vazgeçmek istemiyoruz. Bu noktada hem doğaya zarar vermeyen hem enerji konusunda bize yardımcı olan ürünler kullanmak en mantıklısı. En iyi daire testere bıçakları denildiğinde adından söz ettiren Multi Material serisi, A+ enerji sınıfı olmasıyla kullanılabilecek en az enerjiyi kullanarak oldukça iyi bir performans çıkarıyor. Güçlü kesim özelliği olan Multi Material Daire Testere Bıçakları, bütün kullanıcıların isteyeceği şekilde ''Az enerji, yüksek güç!'' felsefesiyle çalışıyor.

Ürünü İncele

15. Güçlü performans sunan: Elprico Mini Daire Testere Bıçakları

VIDEO: Daire Testere Kesim Tablası / Daire Testere Tezgahı // Circular Saw Crosscut Jig
Murat Güney

Adsız tasarım - 2023-02-21T101523.017

Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Daire testere bıçağı özellikleri her testereye göre farklılık gösteriyor. Daire testerenizin boyutu, bıçağının boyutu ile doğru orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Genellikle kullanım alanı daha geniş olduğu için orta boyuttaki daire testereler tercih edilse de bu durum bazen değişiklik gösteriyor. Kullanılan küçük zeminler ya da daha ince işçilikler için mini daire testereler çok daha uygun olabiliyor. Piyasada fazla mini testere bıçağı bulunmuyor. Fakat 20.000 PRM Mini Testere Bıçakları kısıtlı birkaç seçenek arasında performans yönüyle en güçlüsü olmayı başarıyor.

Ürünü İncele

Günün önemli manşetleri

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Sources


Article information

Author: Daniel Hanson

Last Updated: 1699724642

Views: 697

Rating: 4.7 / 5 (117 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Daniel Hanson

Birthday: 1929-04-30

Address: 633 Leah Shore, Hernandezchester, MO 72645

Phone: +4014553887759106

Job: Civil Engineer

Hobby: Swimming, Stargazing, Kite Flying, Skydiving, Archery, Singing, Reading

Introduction: My name is Daniel Hanson, I am a honest, skilled, treasured, intrepid, frank, strong-willed, sincere person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.