header banner
Default

5 cryptomunten om een breed scala aan altcoins te hebben


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Nu de wereldwijde crypto markt een waarde van $1 biljoen overschrijdt, proberen slimme beleggers die investeren in crypto het meeste uit toekomstige groei te halen door te kiezen voor enkele van de populairste opties. Hoewel de markten de afgelopen 18 maanden hebben gefluctueerd, met groei in de eerste maanden van 2023 na de crypto winter van 2022, zijn er nog steeds verschillende aantrekkelijke en opwindende kansen voor beleggers om uitstekende investeringskeuzes te maken en indrukwekkende rendementen te behalen.

Hieronder worden vijf crypto besproken die momenteel in voorverkoop zijn om je portfolio in Juli 2023 te diversifiëren.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

1) Chancer (CHANCER)

VIDEO: Top 3 Coins You NEED In Your Crypto Portfolio
Around The Blockchain

Wat is Chancer?

VIDEO: Turn $10,000 Into a Million Dollar Crypto Portfolio With These Altcoins!
Jake Gordon Crypto

Chancer is een opwindend nieuw crypto project dat tot doel heeft het landschap voor online gokken aanzienlijk te verstoren met een revolutionair nieuw peer-to-peer (P2P)-model. Het primaire doel van Chancer is om van gokken een meer sociaal interactieve en plezierige ervaring te maken door de afhankelijkheid van een gecentraliseerde bookmaker weg te nemen. In plaats daarvan kunnen gebruikers dankzij het opwindende nieuwe product van Chancer met vrienden en vreemden hun eigen gokmarkten en kansen creëren.

Het gedecentraliseerde karakter van het ecosysteem van Chancer is van cruciaal belang voor deze plannen. Alle weddenschappen die op het platform worden geplaatst, worden afgehandeld met behulp van het native CHANCER token, rechtstreeks tussen gebruikers. Hierdoor is een gecentraliseerde instantie, zoals een bookmaker, niet meer nodig om tussenbeide te komen. Het resultaat is een eerlijkere en leukere gokervaring.

Hoewel dit een opwindende ontwikkeling is in de online goksector, zou Chancer een bredere democratisering van de gokindustrie kunnen leiden wanneer gebruikers zich realiseren dat ze niet langer afhankelijk hoeven te zijn van een gecentraliseerde instantie om kansen te bepalen en te controleren. In plaats daarvan zal Chancer spelers in staat stellen hun gokervaring volledig te beheren, wat mogelijk een nieuw tijdperk voor de hele branche in zal luiden.

Wat maakt Chancer interessant?

Er zijn verschillende belangrijke redenen om in Chancer te investeren. De online gokindustrie is meer dan 60 miljard dollar waard en verwacht tegen 2030 te groeien tot meer dan 150 miljard dollar. Het unieke en baanbrekende P2P-model van Chancer heeft het potentieel om een aanzienlijk marktaandeel veilig te stellen met zijn gedecentraliseerde oplossing voor gokken, waardoor het mogelijk de nieuwe dominante kracht wordt voor online weddenschappen.

Ondertussen lanceerde het native CHANCER token, met een uitstekende utility, de presale tegen de spotprijs van $0,01 tijdens de eerste fase. Hierdoor kregen investeerders een opwindend, laag instappunt voor een coin die uitstekende deflatoire tokenomics levert en uiteindelijk het beheer volledig overdraagt aan de gebruikers.

Het platform van Chancer is uitstekend afgestemd op de onderliggende decentralisatie principes die ten grondslag liggen aan crypto markten. De potentiële aantrekkingskracht van het platform op een brede Web3 gebruikersbasis maakt CHANCER ook tot een opwindend vooruitzicht voor investeringen op de lange termijn. De unieke use case in de Web3-ruimte biedt Chancer een aanzienlijk potentieel om te groeien en de waarde van het native token te verhogen.

Wat zijn de risico’s van investeren in CHANCER?

Investeren in crypto brengt bijbehorende risico’s met zich mee. De innovatieve P2P-oplossing voor weddenschappen blijft uniek in de wereld van crypto.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

2) AltSignals (ASI)

VIDEO: How I Would Invest $1000 in Cryptocurrency in 2023 | BEST Crypto Portfolio Ever
Altcoin Daily

Wat is AltSignals?

VIDEO: My 10x Crypto Portfolio! Is NOW The Time To Buy? (2024 & 2025)
ryandcrypto

AltSignals lanceerde het platform voor trading signals in 2017 en staat bekend om de unieke AltAlgo™- trading tool die de 50.000 man sterke AltSignals community voorziet van hoogwaardige en nauwkeurige trading signals. AltAlgo™ heeft AltSignals in staat gesteld om 1.500 trading signals af te geven met een gemiddeld slagingspercentage van 64%.

AltSignals probeert de frequentie en kwaliteit van de output te verbeteren met de ontwikkeling van ActualizeAI. Deze gloednieuwe door AI aangedreven trading stack maakt gebruik van de kracht van geavanceerde technologieën zoals machine learning, NLP en voorspellende modellering. Het resultaat zou een verbetering van de trading signals moeten zijn, waardoor het slagingspercentage van 64% naar ongekende niveaus van meer dan 80% zou stijgen.

Wat maakt ASI interessant?

Verschillende opwindende functies en voordelen zijn beschikbaar voor gebruikers die in het bezit zijn van het native ASI-token, dat zich nu in de fase 1 van de presale bevindt. De belangrijkste hiervan is levenslange toegang tot AltAlgo™- en ActualizeAI outputs voor degenen die meer dan 50.000 tokens hebben. Ondertussen kunnen alle tokenhouders lid worden van de elite AI Members Club, waardoor nog meer spannende voordelen worden ontgrendeld. Deze omvatten toegang tot potentieel lucratieve online trading toernooien, het verdienen van passief inkomen in ASI tokens door waardevolle feedback te geven aan het ontwikkelingsteam over nieuwe functies tijdens de bètafase en toegang tot de populairste crypto presale evenementen.

Wat zijn de risico’s van beleggen in ASI?

Het presale evenement van AltSignals is een zeldzaamheid onder nieuwe crypto projecten, dankzij het bestaande actieve en zeer gerenommeerde platform en de enorme gebruikersbasis. ASI zal echter overgeleverd blijven aan de natuurlijke volatiliteit en onzekerheid van crypto markten en de wereldwijde economische omstandigheden.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining Advertentie Rollman Mining

3) Metacade (MCADE)

VIDEO: Top 3 Altcoins for 2024 (HUGE POTENTIAL) 💥👀 #crypto
Cheeky Crypto

Wat is Metacade?

VIDEO: DEZE 5 altcoins zitten in mijn 2023-2027 portfolio omdat…
Elroy Ryon - Crypto & Investeren

Metacade is een gloednieuwe GameFi-pionier met plannen om ’s werelds grootste online virtuele arcade te bouwen. Een van de vele opwindende functies die centraal staan in de plannen van Metacade, is het uitgebreide beloningsmechanisme dat succesvolle gameplay stimuleert.

Naast Play2Earn (P2E) is er ook Create2Earn, waarbij gebruikers worden gecompenseerd met crypto beloningen voor het plaatsen van sociale content voor de community.  Ook biedt het platform Compete2Earn, waarmee gebruikers kunnen deelnemen aan online toernooien en prijstrekkingen. Tot slot is er ook Work2Earn, waarmee gebruikers een fulltime carrière in de GameFi- en Web3-industrie kunnen starten.

De kolossale reeks aantrekkelijke functies van het project heeft veel aandacht getrokken tijdens het succesvolle presale evenement, dat al snel $16,4 miljoen opleverde. Dit momentum bleef groeien nadat het native MCADE token werd genoteerd op toonaangevende gedecentraliseerde exchanges Uniswap, BitMart en MEXC, waardoor het een van de populairste opties om te investeren in crypto voor Juli 2023 is.

Wat maakt MCADE interessant?

Metacade’s native MCADE-token drijft het volledige ecosysteem van het platform aan, van het ruilmiddel tot de bron van het marktleidende beloningssysteem van het platform, en met de enorme utility, uitstekende deflatoire tokenomics en een uiteindelijke overgang naar een governance coin waarmee Metacade een volledig -functionerende gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) wordt.

Wat zijn de risico’s van beleggen in MCADE?

Iedereen die in Metacade investeert moet onthouden dat MCADE onderhevig is aan marktfluctuaties, aangezien de crypto markt omhoog of omlaag kan gaan.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE, vind je hier <<<

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

4) Chainlink (LINK)

VIDEO: Revealing My Complete Crypto portfolio - I Am Buying All These Altcoins In 2023
The Fomo Factory

Wat is Chainlink?

VIDEO: How To Turn $10.000 Into $1.000.000 With Crypto Within 2 Years! My 10K Crypto Portfolio
The Fomo Factory

Chainlink is een gedecentraliseerd oracle netwerk dat een belangrijk onderdeel is geworden van het crypto ecosysteem. Het platform fungeert als een kanaal tussen smart contracts die zijn ingeschakeld op de blockchain en oracle databases in de echte wereld, waardoor smart contracts naadloos en efficiënt kunnen worden uitgevoerd.

Chainlink is de ontbrekende schakel waarmee blockchains toegang krijgen tot gegevens buiten hun netwerk, iets wat ze normaal gesproken niet alleen kunnen. De oracles van Chainlink halen en verifiëren externe datasets en stellen ze in staat om smart contracts op de blockchain uit te voeren.

Wat maakt LINK interessant?

Gebruikers gebruiken het native LINK-token om voor services te betalen en toegang te krijgen tot dit baanbrekende netwerk. Met de coin kan iedereen een aanzienlijke beperking van blockchain functionaliteit en smart contracts overwinnen door blockchains in staat te stellen off-chain data te gebruiken en ermee te communiceren. Deze technologie verbetert de gebruikerservaring enorm en geeft Chainlink een unieke en overtuigende use case.

De bredere implicaties van de functionaliteit van Chainlink spelen een cruciale rol bij de bredere acceptatie van smart contracts in financiën, logistiek, verzekeringen en beveiliging. Het platform heeft al een aanzienlijke aanhang opgebouwd en zou de komende jaren solide rendementen voor beleggers kunnen blijven opleveren.

Wat zijn de risico’s van beleggen in LINK?

Dankzij de unieke use-case is LINK relatief goed geïsoleerd van existentiële risico’s die zijn toekomst bedreigen. Zoals altijd bij investeren in crypto, bestaat er echter een risico dat wereldwijde economische gebeurtenissen en de natuurlijk volatiele aard van crypto markten de winstgevendheid en groei van LINK kunnen beïnvloeden.

5) Cosmos (ATOM)

VIDEO: THIS PARTICULAR TOKEN SHOULD BE IN YOUR CRYPTO PORTFOLIO!!! VERY URGENT MASSIVE POTENTIAL!!!🚀🚀
BikoTrading

Wat is Cosmos?

VIDEO: Onze 100X ALTCOINS voor de volgende BULLRUN
DoopieCash - Traden & Investeren

Cosmos is een modulair raamwerk dat tot doel heeft een netwerk van verbonden blockchains te creëren, waardoor enkele van de beperkingen van het gebruik van enkelvoudige blockchains worden overwonnen. Cosmos is van plan om de interoperabiliteit en schaalbaarheid te bieden die ontbraken in de oorspronkelijke blockchains die duur, traag en afhankelijk waren van het logge proof-of-work (PoW)-protocol.

Cosmos vereenvoudigt de ontwikkeling van dApps, met behulp van het zeer succesvolle en gebruiksvriendelijke modulaire raamwerk dat ontwikkelaars flexibiliteit, modulariteit en uitzonderlijke interoperabiliteit tussen blockchains biedt met behulp van het Interblockchain communicatieprotocol van het platform waarmee verschillende chains naadloos kunnen communiceren, verbinden en samenwerken.

Wat maakt ATOM interessant?

VIDEO: 💥DER BITCOIN SPOT ETF IST DA UND DER PREIS PUMPT💥Fehlt nur noch....
sunnydecree DE

De kernfocus van het platform van Cosmos is reden genoeg om te investeren in ATOM, de eigen coin van het platform. Het ATOM-token biedt echter verschillende extra voordelen, waardoor het een van de populairste crypto’s is die momenteel beschikbaar zijn.

Naarmate de wereld van crypto snel evolueert, zal de behoefte aan schaalbaarheid, modulariteit en interconnectiviteit tussen blockchains toenemen. De goedkope, zeer betrouwbare oplossingen van Cosmos onderscheiden zich van zijn concurrenten, waardoor het waarschijnlijk is dat de verliezen die ATOM in het tweede kwartaal van 2023 heeft opgelopen, worden goedgemaakt en in de rest van 2023 en richting 2024.

Wat zijn de risico’s van beleggen in ATOM?

VIDEO: My Top Crypto Coins Portfolio For Next Bull Run (Top 10 Altcoin Plays $1,000 into $100,000)🔥
Conor Kenny

Hoewel Cosmos momenteel een van de beste schaalbare blockchain oplossingen is, werken concurrenten hard om de kloof te overbruggen. Tenzij Cosmos zijn concurrentievoordeel kan behouden, is er naast de gebruikelijke volatiliteit van crypto markten, een existentiële bedreiging voor de toekomstige winstgevendheid van Cosmos.

Conclusie

VIDEO: $35K BITCOIN! The Next Move Will Happen FAST! (ACT NOW)
Crypto Banter +

Verschillende factoren speelden een rol bij het samenstellen van deze lijst met populaire crypto projecten die het waard zijn om te investeren.

Beschikbaarheid

VIDEO: SAKIN BUNLARI SATMA !! 26 EKİMDE BORSA VE DOLARDA ŞOKA DİKKAT!! OTO ÇÖKTÜ MÜ?
Tuna KAYA

Ieder project dat succesvol wil worden, is afhankelijk van de beschikbaarheid van tokens om investeerders in staat te stellen in te stappen. Hoewel sommige projecten op deze lijst, zoals AltSignals en Metacade, een vaste totale voorraad tokens hebben als onderdeel van het aanbod, is er voldoende aanbod beschikbaar voor investeerders om aanspraak te maken op en deel uit te maken van een opwindende toekomst.

Utility op lange termijn

VIDEO: СРОЧНЫЕ НОВОСТИ! Подтверждено BLACKROCK НАКАПЛИВАЕТ БИТКОИН В ОКТЯБРЕ! Предупреждение о запуске ETF!
Богатейший Ди

De services en use cases van elk project hebben lange termijn capaciteit en tastbare voordelen voor gebruikers en investeerders. Iedere belegger die wil investeren in crypto en op zoek is naar rendement op de lange termijn, moet op zoek gaan naar projecten met utility op lange termijn om groei op lange termijn te financieren.

Lage prijzen

VIDEO: BITCOIN PUMP: WHAT NOW!!!!? [exact targets]
MMCrypto

De juiste plek voor een goede investering combineert een hoge marktkapitalisatie en een lage symbolische prijs. Deze omstandigheden bieden de beste voorwaarden voor crypto’s om snel populair te worden en in waarde te stijgen.

Andere factoren om te overwegen

VIDEO: SPOT BITCOIN ETF SHOULD HAVE BEEN APPROVED. SEC COMMISSIONER. MARKET EXPLODES.
Digital Asset News

Het uitvoeren van due diligence voordat je je geld aan een project toevertrouwt, is van cruciaal belang. Overweeg de volgende punten voordat je gaat investeren in crypto.

1) Je budget

VIDEO: How I'm Going to Make $5,000,000 In The Next Crypto Bullrun
Jake Gordon Crypto

Begrijpen hoeveel je kunt vastleggen, is de eerste stap naar veilig beleggen. Investeer in de regel alleen wat je je kunt veroorloven te verliezen. Begin laag en groei langzaam en wanneer je het kunt betalen.

2) Risicotolerantie

VIDEO: BITCOIN PUMP 36K: É LUA? E AGORA - Análise Técnica/Sentimento
Investidor Moderno

Crypto markten zijn notoir volatiel en investeren in crypto is vol risico’s. Het beheren van risico’s wordt geholpen door een gevarieerd portfolio met coins aan te houden. Dit biedt geen bescherming tegen een volledige ineenstorting, maar verkleint de kans op snelle verliezen.

3) Coin Use cases

VIDEO: 5 CRYPTO TO MAKE MILLIONS! I'M BUYING THESE SOON!
My Financial Friend

Door de use case van een project te begrijpen, begrijpen investeerders de praktische toepassing van het platform en het probleem dat het oplost. Munten met functionele en robuuste use-cases hebben een beter groeipotentieel, dus ze kunnen een veiligere gok zijn.

4) Veiligheid en regelgeving

VIDEO: Overleeft Ons Altcoin Portfolio De Nieuwe Cryptoregels?
DoopieCash - Traden & Investeren

Hoewel crypto’s gedecentraliseerd zijn, worden ze meer vatbaar voor regulering door gecentraliseerde overheden en veiligheidsinstanties. Zorg ervoor dat je gerenommeerde wallets gebruikt om transacties uit te voeren en dat je de lokale regelgeving in je regio begrijpt om ervoor te zorgen dat je investeringen niet in strijd zijn met de lokale wetgeving.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Sources


Article information

Author: Anna Jennings

Last Updated: 1698146882

Views: 1366

Rating: 4.7 / 5 (46 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Anna Jennings

Birthday: 1960-01-12

Address: 1870 Misty Estate Apt. 441, South Marcus, NJ 01072

Phone: +3770225287454529

Job: Article Writer

Hobby: Video Editing, Playing Guitar, Quilting, Arduino, Gardening, Cycling, Billiards

Introduction: My name is Anna Jennings, I am a Precious, bold, accomplished, audacious, strong-willed, fearless, artistic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.